A Secret Weapon For بیماری گال و روش درمان
A Secret Weapon For بیماری گال و روش درمان
Blog Article
کرمهای استروئیدی برای کم کردن ورم و خارش ناشی از بیماری.
شاید بد نباشد قبل از اینکه از روشهای درمان قطعی بیماری گال بگوییم، علل ابتلا به این بیماری را بررسی کنیم. گال که درواقع نوعی انگل است، زیر پوست فرد مبتلا را سوراخ کرده، به اصطلاح تونلهایی را برای تخم گذاری خود ایجاد میکند. بعد از باز شدن تخمها، حشره نوزاد گال به سطح پوست میآید تا زندگی خود را در سطح پوست گذرانده و به دیگر قسمتها و یا بدن افراد دیگر راه پیدا کند. بدن شما نسبت به این انگل هشت پا، واکنش نشان میدهد و به همین دلیل است که خارش در پوست شما ایجاد میشود.
اگر این بیماری به موقع درمان شود، امکان درمان قطعی آن وجود دارد. در این مقاله از مجله سلامت کیوان، به علل و راههای درمان این بیماری میپردازیم.
گال پوستی بیشتر افرادی با سیستم ایمنی ضعیف را تحت تأثیر قرار می دهد.
۲۲ مدل هایلایت جذاب جوگندمی
پزشک همچنین هر نوع عفونتی را که ممکن بیماری گال مسری است است وجود داشته باشد درمان می کند.
این صفحه آخرینبار در ۴ دسامبر ۲۰۲۳ ساعت ۰۹:۱۷ ویرایش شدهاست.
پیامد اولیه عبارت بود از پاکسازی کامل گال. پیامدهای ثانویه عبارت بودند از تعداد شرکتکنندگانی که مجددا تحت درمان قرار گرفتند، تعداد شرکتکنندگانی با حداقل یک عارضه جانبی مراجعه کردند، و تعداد شرکتکنندگانی که به دلیل بروز عارضه جانبی از ادامه مطالعه انصراف دادند.
در این مورد، فقط مطمئن شوید که آلوئه ورای خالص خریداری میکنید.
گال در نوزادان و کودکان نوپا و گاهی اوقات در افراد مسن با سیستم ایمنی ضعیف ممکن است در سر، صورت، گردن، دست و کف پاها دیده شود.
راههای پیشگیری از گال چیست؟ بهترین راه جلوگیری از ابتلا به گال جلوگیری از تماس مستقیم پوست به پوست شخصی است که به گال مبتلاست. همچنین بهتر است از دست زدن به لباس یا ملافههای شسته نشدهای که توسط شخص آلوده به جرب استفاده میشود، خودداری کنید.
طول این موجودات تنها یک سوم میلیمتر است که، با چشم غیرمسلح دیده نمیشوند و تنها از طریق میکروسکوپ میتوان آنها را تشخیص داد.
علاوه براین، پیاز برای پشیگیری از انتقال این عفونت به سایر نقاط پوست نیز کمک می کند.
این برجستگیها و دانههای قرمز معمولاً در قسمتهایی از بدن که دارای چین و چروک هستند رخ میدهد. قسمتهایی مانند میان انگشتان، زیر بغل، دور کمر، قسمت داخلی مچ دست، قسمت داخلی آرنج، کف پا، دور سینه، اطراف ناحیه تناسلی مردان، روی باسن و روی زانوها.